Referenties

Vastgoedstyling

“Het verkoopstylingadvies van Anne Marie heb ik als zeer gedegen en professioneel ervaren. Anne Marie heeft een zeer goed oog voor detail en weet het advies om te zetten in concrete acties waarmee je vervolgens heel gemakkelijk aan de slag kunt. Ze houdt rekening met je budget en zoekt combinaties met nieuwe spullen en spullen uit de bestaande inrichting. Het huis is door het advies van Anne Marie omgetoverd tot een huis waar iedereen zich thuis kan voelen. Ook de metamorfose van de slaapkamer in een heuse luxe ‘hotelkamer’gaf een zeer uitnodigend beeld en het besef wat er allemaal mogelijk is in het huis. En natuurlijk het geweldige resultaat: ons huis is na de styling binnen iets meer dan 2 maanden verkocht.

Groet,
Gerda van Steenis”

 

Interieuradvies

“Wij hebben Anne Marie ingeschakeld voor styling- en kleuradvies voor ons clubhuis de Bolster. Zowel de binnen als de buitenkant was toe aan een grondige schilderbeurt en wilde dit goed aanpakken met iemand met verstand van zaken. Anne Marie heeft niet alleen een uitgebreid kleuradvies gegeven, maar ook waardevolle tips voor de styling en inrichting. Hierbij heeft ze niet alleen oog voor het gebruik van het gebouw en ruimtes, maar ook voor de voor onze vereniging praktische aspecten. We zijn dan ook heel blij en tevreden met het resultaat.

Nogmaals bedankt,
Jong Nederland Diessen”

 

Een reactie op “Referenties

 • 5 november 2016 om 10:22
  Permalink

  Wij hebben erg prettig samengewerkt met Anne Marie. Zij is een zeer betrokken persoon, zij dringt niets op en houdt vooral ook rekening met de budgettaire ruimte die beschikbaar is. Met name in de details zoekt zij naar goedkope oplossingen. Op basis van haar filosofie – geef de potentiële koper alle ruimte om met zijn/haar eigen fantasie hun woning in te richten – heeft zij onze woning een totaal andere uitstraling gegeven. In combinatie met de nieuwe foto’s van haar, hadden we vrijwel direct bezichtigingen voor onze woning. Helaas zijn kijkers niet altijd kopers, maar we hebben vertrouwen in de toekomst.
  Wij kijken terug op een buitengewoon prettige, warme samenwerking.

  Jan en Els Bols

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *