Woningfotografie

385 - kopie

 

 

 

 

 

 

Potentiële kopers vinden woningen via het internet. Een juiste eerste indruk is doorslaggevend in de beslissing om een woning te gaan bezoeken en alleen kijkers kunnen kopers worden.
Met behulp van professionele woningfotografie wordt er een ruimtelijk, realistisch beeld van de woning gepresenteerd. Hierdoor wordt de potentiële koper geprikkeld. Deze kan zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden van uw woning en ziet zichzelf er al wonen. Daardoor vergroot u de kans dat uw foto’s bij de selectie komen van de potentiële koper en dat deze uw huis komt bezichtigen.

Met woningfotografie wordt de verkoopstyling op een effectieve manier afgerond. Na de styling van de woning worden professionele foto’s gemaakt t.b.v. de presentatie op internet en in brochures.
De foto’s voor uw woning worden in goed overleg met u genomen op een geschikt moment van de dag. U krijgt een selectie aangeleverd waarmee u direct kunt starten met de verkoop. Met woningfotografie na de vastgoedstyling neemt u een voorsprong op anderen en versnelt u de verkoop van uw woning.